Oldal kiválasztása

Easy Spray Hydraulic Single-Phase | Egyfázisú hidraulikus

PUR + Poliurea szóró gép

Ez az egyedülálló egység magában foglalja a pneumatikus meghajtású Easy Spray gép összes könnyen használható és hordozható tulajdonságát, valamint a hidraulikus gépek megbízhatóságát és teljesítményét.

Állandó nyomás és tökéletes keverék egy kis hordozható géppel.

Elsődleges fűtőrendszer

 

Az elsődleges fűtőrendszer két különálló, egymástól független, tömítés nélküli blokkfűtésből áll. Mindkét fűtőelem 2 darab, egyenként 900 W-os fűtőelemet tartalmaz, amelyek összesen 1800 W teljesítményt szolgáltatnak oldalanként, a rendszer pontos és megbízható működéséhez szükséges vezérlő- és biztonsági funkciókkal. A fűtőtestek speciális kialakítása lehetővé teszi a 30°C-os ΔT-t, és normál környezeti feltételek mellett 70°C-os alkalmazási hőmérséklet elérését.

Adagoló pumpák

 

A rendszer két, hidraulikus motorral hajtott, térfogat-kiszorításos dugattyús pumpát tartalmaz. Az adagoló pumpák nagy keménységű edzett alumíniumból és speciális kezeléssel készülnek, amely alacsony
súrlódási együtthatót, magas szintű kenést, és fokozott kopásállóságot biztosít. A rendszer közös vezetősínt tartalmaz, amely dinamikus stabilitást biztosít, garantálva a pumpák helyes pozícióját, ezzel is meghosszabbítva a tömítések élettartamát.

Ábra: Folyadék-mozgás az adagolópumpákban (fel / le ütem)

 

Tömlő fűtési rendszer

 

Az Easy Spray hidraulikus egyfázisú gép alapesetben egy 20 méter hosszúságú fűtött tömlővel, vagy egy 2000 W teljesítményű transzformátorral felszerelve maximum 48 méter hosszúságú fűtött tömlővel felszerelhető.

A rendszer a fűtött tömlő innovatív koncepcióját tartalmazza, amelyben a rézellenállás homogén módon oszlik el a tömlő körül. Ez lehetővé teszi az alapanyag hőmérsékletének pontos és egyenletes szabályozását.

Abban az esetben, amikor az alapanyag nem igényel tömlő fűtést, az Easy Spray hidraulikus egyfázisú gép szerelhető maximum 2 x 11 méter hosszú visszakeringető tömlővel. Ebben az esetben a gép fűtőegysége és a pisztoly között folyamatosan keringetjük mindkét oldali alapanyagot. Ez segít megtartani a beállított ideális hőmérsékletet a szórás megkezdése előtt, vagy a leállások között.

Műszaki adatok

Max. szállítási mennyiség [kg/min]

Max. tömlőhossz (visszakeringetéssel) [m]

Max. nyomás [bar]

Max. tömlőhossz (230V tömlőfűtéssel) [m]

Opcionális tömlőfűtés teljesítménye [W]

Max. tömlőhossz (transzformátoros tömlőfűtéssel) [m]

Névleges feszültség [V]

Tömeg [kg]

Részletes műszaki adatok

 

 

Max. szállítási mennyiség:4 kg/min
Max. nyomás:175 bar
Elektromos csatlakozás:

1 NPE 230 V 50 Hz

2 PE 230 V 50 Hz

Gép teljesítménye:3,3 kW
(1,8 kW motor + 1,5 kW 20m fűtött tömlő)
Gép fűtő teljesítménye:3,6 kW
Opcionális extra transzformátor tömlőfűtéshez:2 kW
Max. tömlőhossz:

11 m (visszakeringetéssel)

20 m (230 V tömlőfűtéssel)

48 m (transzformátoros tömlőfűtéssel)

Max. Tartály térfogat:30 l + 30 l
Tömeg:172 kg
Olajtöltet mennyisége:
18 l
Méretek:1165 mm x 605 mm x 744 mm

Tulajdonságok

Egyszerűen kezelhető

Ez az egyedülálló egység magában foglalja a pneumatikus meghajtású Easy Spray gép összes könnyen használható és hordozható tulajdonságát.

Kompakt kialakítás

A fejlett és kompakt kialakításnak köszönhetően – az alapanyag tartályok a kerekekkel ellátott alvázon helyezkednek el – könnyű hozzáférést biztosít a munkaterülethez.

Magas minőségű hardver

Az adagolópumpák nagy keménységű edzett alumíniumból készülnek, mely többek között fokozott kopásállóságot biztosít. A közös vezetősín dinamikus stabilitást biztosít, ezzel meghosszabbítva a tömítések élettartamát.

Nagy teljesítmény

Kis mérete ellenére a hidraulikus gépektől megszokott megbízhatóságot és
teljesítményt nyújtja. Állandó nyomás és tökéletes keverék egy kis hordozható géppel.

Opcionális tömlő fűtés

Az opcionális tömlő fűtési rendszer 2000 W-os transzformátorral van kialakítva, amely akár 48 m hosszúságú tömlő fűtését is lehetővé teszi.

Pontos és megbízható

Az elsődleges fűtőrendszer két különálló, egymástól független, tömítés nélküli blokkfűtésből áll, melyek a rendszer pontos és megbízható működéséhez szükséges vezérlő- és biztonsági funkciókkal vannak ellátva.

Kapcsolódó termékek

HT Black Gun

Levegő tisztítású pisztoly

Integra Multigas

légzőkészülék

Zárt cellás 40 kg/m3

lépésálló PUR hab

T-Link

fejvédő

Zárt cellás 28 kg/m3

PUR hab

C40

klímaszabályzó

Poliurea

Radex

szűrőrendszer

3M 6000 – Teljesálarc