Oldal kiválasztása

Evolution G-125A Pneumatic | Levegővel hajtott purhab szóró gép

Az Evolution G-125A pneumatikus adagolóegység korszerű és kompakt kialakítású. Kifejezetten a poliuretánhab helyben történő alkalmazására szolgál. Nyitott kialakítása lehetővé teszi a könnyű hozzáférést minden alkatrészéhez, ami leegyszerűsíti a vezérlési funkciókat, és jelentősen csökkenti a karbantartási időt.

Elsődleges fűtőrendszer

 

Az elsődleges fűtőrendszer két különálló, egymástól független blokkfűtőből áll. Mindkét fűtőelem 4 db egyenként 1250 W fűtőelemet tartalmaz, amelyek összesen 5000 W teljesítményt szolgáltatnak oldalanként, a rendszer pontos és megbízható működéséhez szükséges vezérlő- és biztonsági funkciókkal.

A fűtőtestek speciális kialakítása lehetővé teszi a 40°C-os ΔT-t, és normál környezeti feltételek mellett 90°C-os alkalmazási hőmérséklet elérését.

 

Adagoló pumpák

 

Az adagolópumpák nagy keménységű edzett alumíniumból és speciális kezeléssel készülnek, amely alacsony súrlódási együtthatót, magas szintű kenést és fokozott kopásállóságot biztosít. A rendszer közös vezetőcsapot tartalmaz, amely dinamikus stabilitást biztosít, garantálva a szivattyúcsoport helyes pozícióját ezáltal meghosszabbítva a tömítések élettartamát.

Ábra: Folyadék-mozgás az adagolópumpákban (fel / le ütem)

 

Vezérlőpanel

 

A vezérlőpanel egy érintőképernyőből áll, amely egy speciálisan erre a célra kifejlesztett szoftvert tartalmaz, amely megkönnyíti az összes munkaparaméter gyors, egyszerű kiválasztását és szabályozását.

Egy kifinomult riasztórendszer figyelmezteti a kezelőt a folyamat bármely hibájára, hogy biztosítsa az alapanyag megfelelő alkalmazását. További funkcióként egy fáziscsatlakozási riasztó is beépítésre került, hogy elkerülhetőek legyenek a hibaüzenetekből, vagy tévedésekből eredő költséges javítások, amikor az adagolót az elektromos hálózatra csatlakoztatják.

Tömlő fűtési rendszer

 

A tömlőfűtési rendszer 3000 W-os leválasztó transzformátorral van kialakítva, amely akár 93 m hosszúságú tömlő fűtését is lehetővé teszi.

A rendszer a fűtött tömlő innovatív koncepcióját tartalmazza, amelyben a rézellenállás homogén módon oszlik el a tömlő körül. Ez lehetővé teszi az alapanyag hőmérsékletének pontos és egyenletes szabályozását, ugyanakkor elkerüli a hagyományosan gyártott tömlőkben keletkező hőkoncentrációkat.

Műszaki adatok

Max. szállítási mennyiség [kg/min]

Levegő szükséglet (6 bar nyomásnál) [l/min]

Max. nyomás [bar]

Max. tömlőhossz [m]

Tömlőfűtés teljesítménye [W]

Gép áramfelvétel (230V, 1 fázis esetén) [A]

Fűtési teljesítmény [W]

Tömeg [kg]

Részletes műszaki adatok

 

 

Max. szállítási mennyiség:9 kg/min
Max. nyomás:125 bar
Elektromos csatlakozás:

1 NPE 230 V 50/60 Hz

2 PE 230 V 50/60 Hz

3 NPE 400 V 50/60 Hz

Fűtési teljesítmény:10 kW
Tömlőfűtés teljesítménye:3 kW

Gép áramfelvétel

230V, 1 fázis:

230V, 2 fázis:

400V, 3 fázis:

58 A

43,5 A

22 A

Levegő szükséglet:750 l/min (6 bar nyomáson)
Ajánlott kompresszor:7,5 lóerő
Max. tömlőhossz:93 m
Tömeg:120 kg
Méretek:1055 mm x 540 mm x 550 mm

Tulajdonságok

Egyszerűen kezelhető

A vezérlőpanel egy érintőképernyőből áll, amely egy speciálisan erre a célra kifejlesztett szoftvert tartalmaz, amely megkönnyíti az összes munkaparaméter gyors, egyszerű kiválasztását és szabályozását.

Kompakt kialakítás

Kompakt, ugyanakkor nyitott kialakítása lehetővé teszi a könnyű hozzáférést minden alkatrészéhez, ami leegyszerűsíti a vezérlési funkciókat, és jelentősen csökkenti a karbantartási időt.

Magas minőségű hardver

Az adagolópumpák nagy keménységű edzett alumíniumból készülnek, mely többek között fokozott kopásállóságot biztosít. A közös vezetőcsap dinamikus stabilitást biztosít, ezzel meghosszabbítva a tömítések élettartamát.

Kifinomult riasztórendszer

A rendszer figyelmezteti a kezelőt a folyamat bármely hibájára, hogy
biztosítsa az alapanyag megfelelő alkalmazását. Egy fáziscsatlakozási riasztó is beépítésre került, hogy elkerülhetőek legyenek a hibaüzenetekből, vagy tévedésekből eredő költséges javítások, amikor a gépet az elektromos hálózatra csatlakoztatják.

Beépített tömlő fűtés

A tömlőfűtési rendszer 3000 W-os leválasztó transzformátorral van kialakítva, amely akár 93 m hosszúságú tömlő fűtését is lehetővé teszi.

Pontos és megbízható

Az elsődleges fűtőrendszer két különálló, egymástól független blokkfűtőből áll, melyek a rendszer pontos és megbízható működéséhez szükséges vezérlő- és biztonsági funkciókkal vannak ellátva.

Kapcsolódó termékek

Zárt cellás 28 kg/m3

PUR hab

T-Link

fejvédő

Nyílt cellás

PUR hab

C40

klímaszabályzó

3M 6000 – Teljesálarc

Radex

szűrőrendszer

DUPONT Tyvek Xpert 500

védőoverál

Integra Multigas

légzőkészülék

Hordószivattyú