Oldal kiválasztása

Evolution G-35H | Hidraulikus PUR + Poliurea szóró gép

Az Evolution G-35H hidraulikus adagolóegységet úgy tervezték és gyártották, hogy ugyanazzal a szivattyúkonfigurációval teljesítse a poliuretán hab és poliurea bevonatok felhordására vonatkozó legmagasabb követelményeket. Ha a G-35H-t választja, akkor a mindent az eggyel konfigurációnak köszönhetően elegendő teljesítményt és nyomásstabilitást biztosít ahhoz, hogy a kiválasztott alapanyagokat nagy területen, ugyanazzal a géppel szórja le.

Nyitott kialakítása lehetővé teszi az összes alkatrészhez való könnyű hozzáférést, ami egyszerűsíti a
szabályozási funkciókat és csökkenti a karbantartási időt.

Elsődleges fűtőrendszer

 

Az elsődleges fűtőrendszer két különálló, egymástól hidraulikusan és elektromosan független blokkfűtésből áll. Mindkét fűtőelem 2 darab, egyenként 1500 W-os fűtőelemet tartalmaz, amelyek összesen 6000 W teljesítményt szolgáltatnak oldalanként, a rendszer pontos és megbízható működéséhez szükséges vezérlő- és biztonsági funkciókkal.

Igény esetén a fűtőelemek teljesítményét felére lehet csökkenteni egy kapcsoló segítségével.

A fűtőtestek speciális kialakítása lehetővé teszi a 50°C-os ΔT-t, és normál környezeti feltételek mellett 90°C-os alkalmazási hőmérséklet elérését.

Adagoló pumpák

 

Egy kettős működésű hidraulikus henger két, egymással közvetlenül szemben álló vegyszeradagoló szivattyút hajt meg. Ez a kialakítás kiküszöböli az aszimmetrikus terhelést és biztosítja a szivattyútömítések hosszabb élettartamát, valamint állandó nyomást biztosít a komponensek tökéletes keveredése érdekében. Többféle szivattyúméret áll rendelkezésre a különböző térfogati értékek eléréséhez.

Ábra: Folyadék-mozgás az adagolópumpákban (fel / le ütem)

 

Vezérlőpanel

 

A vezérlőpanel egy érintőképernyőből áll, amely egy speciálisan erre a célra kifejlesztett szoftvert tartalmaz, amely megkönnyíti az összes munkaparaméter gyors, egyszerű kiválasztását és szabályozását.

Egy kifinomult riasztórendszer figyelmezteti a kezelőt a folyamat bármely hibájára, hogy biztosítsa az alapanyag megfelelő alkalmazását. További funkcióként egy fáziscsatlakozási riasztó is beépítésre került, hogy elkerülhetőek legyenek a hibaüzenetekből, vagy tévedésekből eredő költséges javítások, amikor az adagolót az elektromos hálózatra csatlakoztatják.

Tömlő fűtési rendszer

 

A tömlőfűtési rendszer 3000 W teljesítményű háromfázisú beépített transzformátorral van szerelve, ami ellátható maximum 78 méter hosszúságú fűtött tömlővel.

A rendszer a fűtött tömlő innovatív koncepcióját tartalmazza, amelyben a rézellenállás homogén módon oszlik el a tömlő körül. Ez lehetővé teszi az alapanyag hőmérsékletének pontos és egyenletes szabályozását, ugyanakkor elkerüli a hagyományosan gyártott tömlőkben keletkező hőkoncentrációkat.

Műszaki adatok

Gép áramfelvétel (400V, 3 fázis esetén) [A]

Max. szállítási mennyiség (110 bar nyomáson) [kg/min]

Gép áramfelvétel (230V, 3 fázis esetén) [A]

Max. nyomás [bar]

Fűtési teljesítmény [W]

Max. tömlőhossz [m]

Beépített tömlőfűtés teljesítménye [W]

Tömeg [kg]

Részletes műszaki adatok

 

 

Max. szállítási mennyiség (1,2-es pumpával):

15 kg/min (110 bar nyomáson)

9 kg/min (160 bar nyomáson)

7 kg/min (240 bar nyomáson)

Elektromos csatlakozás:

3 PE 400 V 50/60 Hz

3 PE 230 V 50/60 Hz

Fűtési teljesítmény:12 kW
Tömlőfűtés teljesítménye:3 kW
Motor teljesítmény:4 kW

Gép áramfelvétel

3 PE ~400V:

3PE ~230V:

 

38,4 A

66,6 A

Max. tömlőhossz:78 m
Ajánlott kompresszor:Min. 350 l/perc
Tömeg:248 kg
Méretek:1200 mm x 900 mm x 700 mm

Tulajdonságok

Sokoldalú konfiguráció

Ha a G-35H-t választja, akkor a mindent az eggyel konfigurációnak köszönhetően elegendő teljesítményt és nyomásstabilitást biztosít ahhoz, hogy a kiválasztott alapanyagokat nagy területen, ugyanazzal a géppel szórja le.

Kompakt kialakítás

Kompakt, ugyanakkor nyitott kialakításának köszönhetően az összes alkatrész könnyen hozzáférhető – így egyszerűsítve a szabályozási funkciókat és csökkentve a karbantartási időt.

Tartós adagolópumpák

Egy kettős működésű hidraulikus henger két, egymással közvetlenül szemben álló vegyszeradagoló szivattyút hajt meg. Ez a kialakítás kiküszöböli az aszimmetrikus terhelést és biztosítja a szivattyútömítések hosszabb élettartamát, valamint állandó nyomást biztosít a komponensek tökéletes keveredése érdekében.

Vezérlőpanel, riasztásokkal

Az érintőképernyős vezérlőpanel megkönnyíti a munkafolyamatot, emellett egy kifinomult riasztórendszer figyelmezteti a kezelőt a folyamat bármely hibájára. További funkcióként egy fáziscsatlakozási riasztó is beépítésre került, hogy elkerülhetőek legyenek a hibaüzenetekből, vagy tévedésekből eredő költséges javítások, amikor az adagolót az elektromos hálózatra csatlakoztatják.

Beépített tömlő fűtés

A gép 3000 W teljesítményű háromfázisú beépített transzformátorral van szerelve, ami ellátható maximum 78 méter hosszúságú fűtött tömlővel.

Pontos és megbízható

Az elsődleges fűtőrendszer két különálló, egymástól hidraulikusan és elektromosan független blokkfűtésből áll, melyek a rendszer pontos és megbízható működéséhez szükséges vezérlő- és biztonsági funkciókkal vannak ellátva.

Kapcsolódó termékek

Zárt cellás 40 kg/m3

lépésálló PUR hab

Integra Multigas

légzőkészülék

Poliurea

T-Link

fejvédő

Zárt cellás 28 kg/m3

PUR hab

C40

klímaszabályzó

Master II

Levegő tisztítású pisztoly

Radex

szűrőrendszer

Hordószivattyú