Oldal kiválasztása

Evolution VR | Hidraulikus purhab szóró gép

Az Evolution VR központi feldolgozó egységgel (CPU) van felszerelve, amely feldolgozza és ellenőrzi a képernyőkön beírt összes alkalmazási paramétert, biztosítva, hogy az esetlegesen bekövetkező változások korrigálva legyenek, miközben a készülék tovább működik. Ha a probléma nem oldható meg a megállapított tűréshatárokon belül, a CPU leállítja a készüléket és megjeleníti a hiba típusát.

A VR egység két áramlásmérőt is tartalmaz, amelyek pontosan mérik az egyes komponensek helyes adagolását.

Elsődleges fűtőrendszer

 

Az elsődleges fűtőrendszer két különálló, egymástól független blokkfűtőből áll. Mindkét fűtőelem 6 darab, egyenként 1250 W-os fűtőelemet tartalmaz, amelyek összesen 7500 W teljesítményt szolgáltatnak oldalanként, a rendszer pontos és megbízható működéséhez szükséges vezérlő- és biztonsági funkciókkal.

A fűtőtestek speciális kialakítása lehetővé teszi a 50°C-os ΔT-t, és normál környezeti feltételek mellett 90°C-os alkalmazási hőmérséklet elérését.

Kettős működésű dugattyús adagolópumpák

 

Mindegyik szivattyút külön-külön hidraulikus henger hajtja, hogy a kívánt keverési arány eléréséhez az egyes komponensek megfelelő mennyiségét szállítsa.

Ez a különleges, pozitív kiszorítású kialakítás állandó teljesítményt és stabilizált nyomást biztosít, kiküszöböli az aszimmetrikus terhelést és meghosszabbítja a szivattyútömítések élettartamát. A kívánt nyomások és arányok eléréséhez többféle méretű szivattyú áll rendelkezésre.

Ábra: Folyadék-mozgás az adagolópumpákban (fel / le ütem)

 

Visszakeringető rendszer

 

A visszakeringető rendszer lehetővé teszi a termékek automatikus felmelegítését, anélkül, hogy a gépet be kellene kapcsolni, így csökkentve a szórás megkezdése előtti előkészítés idejét.

Az időintervallumok és a kívánt hőmérsékletek beprogramozása után a gép automatikusan, megszakítás nélkül vezérli azokat a munka megkezdésének időpontjáig. A szelepek manuálisan vagy automatikusan (opcionális) aktiválhatók.

Központi feldolgozó egység (CPU)

 

A processzor feldolgozza és ellenőrzi a képernyőn beírt összes alkalmazott paramétert, biztosítva, hogy az esetlegesen bekövetkező módosítások korrigálva legyenek, miközben a készülék tovább dolgozik.

Ha a probléma nem oldható meg a megállapított tűréshatárokon belül, a CPU leállítja az egységet, és megjeleníti a bekövetkezett hibát.

Független tömlő fűtési rendszer

 

A két 4000 W-os leválasztó transzformátorral kialakított Evolution VR egység lehetővé teszi az egyes komponensek tömlőinek egyedi fűtését 93 m hosszúságig.

A rendszer a fűtött tömlő innovatív koncepcióját tartalmazza, amelyben a rézellenállás homogén módon oszlik el a tömlő körül. Ez lehetővé teszi az alapanyag hőmérsékletének pontos és egyenletes szabályozását, ugyanakkor elkerüli a hagyományosan gyártott tömlőkben keletkező hőkoncentrációkat.

Áramlásmérők

 

A készülék két áramlásmérőt tartalmaz, amelyek pontosan mérik az egyes komponensek pontos adagolását.

Műszaki adatok

Gép áramfelvétel [A]

Max. szállítási mennyiség [kg/min]

Max. nyomás [bar]

Min. szállítási mennyiség [kg/min]

Fűtési teljesítmény [kW]

Max. tömlőhossz [m]

Beépített tömlőfűtés teljesítménye [W]

Tömeg [kg]

Részletes műszaki adatok

  
Max. szállítási mennyiség:15 kg/min
Min. szállítási mennyiség:1 kg/min
Max. nyomás: 275 bar
Elektromos csatlakozás:3 PE 400 V 50/60 Hz
Fűtési teljesítmény:15 kW
Tömlőfűtés teljesítménye:4+4 kW
Motor teljesítmény:3 kW + 3 kW / 4 kW + 4 kW
Gép áramfelvétel:54 A / 62 A
Max. tömlőhossz:93 m
Tömeg:450 kg
Olajtöltet mennyisége: 95 l
Méretek:1250 mm x 1110 mm x 1200 mm

Tulajdonságok

Processzoros vezérlés

A processzor feldolgozza és ellenőrzi a képernyőn beírt összes alkalmazott paramétert, biztosítva, hogy az esetlegesen bekövetkező módosítások korrigálva legyenek, miközben a készülék tovább dolgozik.

Visszakeringető rendszer

A visszakeringető rendszer lehetővé teszi a termékek automatikus felmelegítését, anélkül, hogy a gépet be kellene kapcsolni, így csökkentve a szórás megkezdése előtti előkészítés idejét. Az időintervallumok
és a kívánt hőmérsékletek beprogramozása után a gép automatikusan, megszakítás nélkül vezérli azokat a munka megkezdésének időpontjáig.

Kettős működésű dugattyús adagolópumpák

Mindegyik szivattyút külön-külön hidraulikus henger hajtja. Ez a különleges, pozitív kiszorítású kialakítás állandó teljesítményt és stabilizált nyomást biztosít, kiküszöböli az aszimmetrikus terhelést és meghosszabbítja a szivattyútömítések élettartamát.

Kettős áramlásmérés

A VR egység két áramlásmérőt is tartalmaz, amelyek pontosan mérik az egyes komponensek helyes adagolását.

Független tömlőfűtési rendszer

A két 4000 W-os leválasztó transzformátorral kialakított Evolution VR egység lehetővé teszi az egyes komponensek tömlőinek egyedi fűtését 93 méter hosszúságig.

Riasztások és hibakódok

Ha a munkafolyamat során felmerült probléma nem oldható meg a megállapított tűréshatárokon belül, a CPU leállítja az egységet, és
megjeleníti a bekövetkezett hibát.

Kapcsolódó termékek

Zárt cellás 40 kg/m3

lépésálló PUR hab

Integra Multigas

légzőkészülék

Zárt cellás 28 kg/m3

PUR hab

T-Link

fejvédő

Fűtött tömlő

C40

klímaszabályzó

Master III

Levegő tisztítású pisztoly

Radex

szűrőrendszer

DUPONT Tyvek Xpert 500

védőoverál